سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

مخبر: دشمن صهیونیستی پاسخ جنایت کوردلانه‌اش را خواهد دید

معاون اول رئیس جمهور در واکنش به شهادت مستشاران ایرانی در پی حمله اسرائیل به دمشق، تصریح کرد: یقینا دشمن صهیونیستی پاسخ این جنایت کوردلانه را از جبهه مقاومت با سیلی‌های پی‌درپی خواهد دید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به شهادت رساندن پنج تن از مستشاران سرافراز ایران اسلامی توسط رژیم جنایت‏کار صهیونیستی را به پیشگاه مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده‌‏های گرانقدر این شهیدان والامقام تسلیت گفت.

 

در پیام معاون اول رئیس‌جمهور آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

برگ زرین دیگری از دفتر شهادت رقم خورد و جوانمردانی دیگر از مجاهدان جبهه مبارزه با استکبار آسمانی شدند.

 

بزرگ مردانی چون سردار حجت‌الله امیدوار، علی آقازاده، حسین محمدی، محمدامین صمدی و سعید کریمی که در دفاع از آرمان‌های اسلام و حریم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به‌عنوان مستشار نظامی و در حین انجام وظیفه، در بمباران جنگنده‌های مزدوران صهیونیستی در دمشق به شهادت رسیدند، به یقین نشان از خباثت صهیونیست‌های اشغالگر و غاصب دارد.

 

برای جهانیان واضح و آشکار شده صهیونیست‌ها بویی از انسانیت و احترام به حقوق بشر نبرده‌اند و هدفی جز اشغالگری و ترور در 75 سال گذشته نداشتند و ندارند.

 

اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و امت بزرگِ انقلابی ایران اسلامی، برای روح متعالی این شهیدان گرانقدر رضوان الهی و علو درجات و برای بازماندگان آن عزیز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌کند.

 

یقینا دشمن صهیونیستی پاسخ این جنایت کوردلانه را از جبهه مقاومت با سیلی‌های پی‌درپی خواهد دید.

محمد مخبر
معاون اول رئیس جمهور/ تسنیم

ارسال نظر